AKTIVITETER. En verden af muligheder

Verdens bedste golfbaner

Spiller du golf? – så er der mange førsteklasse golfbaner i Orlando-området. I USA er det staten Florida, der har de fleste golfbaner, faktisk så mange at der ikke er enighed om det nøjagtige antal! Golfbanerne i Orlando-området tilbyder noget af det bedste når det angår udformning og udfordringer, og faciliteterne er i topklasse.

Mange prestigefyldte golfturneringer foregår i Florida, og mange verdensberømte golfstjerner har slået sig ned i Orlando for at træne. Så glæd dig til din næste golfferie – den skal selvfølgelig foregå med udgangspunkt i vores dejlige feriehus, således at du har mulighed for at spille golf på flere forskellige førsteklasse golfbaner. God fornøjelse med din golfferie i Orlando!

15 minutter fra Disney World

Med kun 15 minutters kørsel til Disney world og 25 minutter til Universal Studios og Seaworld, ligger feriehuset perfekt placeret. Der er mange tusinde aktiviteter i det skønne Orlando-område. Herunder har vi udvalgt et par af de mest populære. Klik på logoerne for at gå til de pågældende websites (åbner i nye vinduer/faner).

Kissimee Guest Service

Spar penge ved at bestille dine billetter via Kissimee Guest Service. Du undgår samtidig de lange køer i forlystelsesparkerne.
Brug promotion code: LOW23

Menu