Aktiviteter. En verden af muligheder

Verdens bedste golfbaner

Spiller du golf? – så er der mange førsteklasse golfbaner i Orlando-området. I USA er det staten Florida, der har de fleste golfbaner, faktisk så mange at der ikke er enighed om det nøjagtige antal! Golfbanerne i Orlando-området tilbyder noget af det bedste når det angår udformning og udfordringer, og faciliteterne er i topklasse.

Mange prestigefyldte golfturneringer foregår i Florida, og mange verdensberømte golfstjerner har slået sig ned i Orlando for at træne. Så glæd dig til din næste golfferie – den skal selvfølgelig foregå med udgangspunkt i vores dejlige feriehus, således at du har mulighed for at spille golf på flere forskellige førsteklasse golfbaner. God fornøjelse med din golfferie i Orlando!

Se mere: Golf i Orlando

15 minutter fra Disney World

Med kun 15 minutters kørsel til Disney world og 25 minutter til Universal Studios og Seaworld, ligger feriehuset perfekt placeret. Der er mange tusinde aktiviteter i det skønne Orlando-område. Herunder har vi udvalgt et par af de mest populære. Klik på logoerne for at gå til de pågældende websites (åbner i nye vinduer/faner).

Kissimee Guest Service

Spar penge ved at bestille dine billetter via Kissimee Guest Service. Du undgår samtidig de lange køer i forlystelsesparkerne.
Brug promotion code: LOW23

Kissimee Guest Service